Gå til innhold

#Erikstadfjellet – 125moh

Nedre Epledal er en fin plass å besøke hvor Skjærgårdsparken har et av de fineste anlegg i kommunen. Erikstadfjellet har fin utsikt over Grønnsfjord. Kjør fra Lyngdal mot Korshavn. Etter ca 9 km ta av til Erikstad og kjør til Stedjan (veikryss) og videre til Epledalen. Der er det parkeringsplass.
Start turen med å gå tilbake mot Stedjan. Rett før veien til Nakkestad går stien opp til venstre. følg den opp på bilveien og videre opp ca 30 m. Gå inn til venstre og følg merket løype opp til Erikstadfjellet. Ned tar du av etter ca 50 m. til venstre og følge denne stien ned til veien igjen. Gå grusveien til venstre og etter ca 500 m. ta av til Kåveland hyttefelt og følg asfaltvei nedover til veien flater ut i en høyre sving, der går du inn på sti tilbake til Nedre Epledal

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Nettsted-statistikk

  • 6 135 treff
%d bloggere liker dette: